Telewizja Kalisz

Nowa, społeczna odsłona Telewizji Kalisz to świeże spojrzenie na rolę mediów w lokalnym i regionalnym środowisku. Informujemy, Reagujemy, Inicjujemy  - brzmi motto Fundacji Reakcja. - Nasze wiadomości nie będą powtarzaniem politycznego czy urzędniczego przekazu. Stawiamy sprawy jasno. Chcemy podnieść jakość debaty publicznej. A naszym odbiorcom zagwarantować zrozumiałe, przydatne i dobrze sprawdzone informacje. Nasze wiadomości to przede wszystkim praktyczna wiedza, która pomaga, objaśnia, czyni życie łatwiejszym, a nasze miasto lepszym.

W czołówce najpopularniejszych programów

​Sygnał Telewizji Kalisz za pośrednictwem sieci Multimedia Polska dociera do około 100 tysięcy mieszkańców Kalisza, Kępna, Kościelnej Wsi i Opatówka. W dekoderach ADB jesteśmy na kanale 232, w systemach CAM i pozostałych to numer 140. Na 180 dostępnych programów telewizyjnych w sieci MMP Telewizja Kalisz jest na 12 pozycji najczęściej wybieranych kanałów, zaraz za największymi grupami medialnymi jak TVP, TVN i Polsat!

Jesteśmy też w internecie. Za pośrednictwem portalu faktykaliskie.pl i naszych mediów społecznościowych docieramy do 400 tysięcy unikalnych użytkowników każdego miesiąca. Nasze produkcje można oglądać na Facebooku, You Tubie, a dla młodszej grupy odbiorców również na Tik Toku.

Dzięki wysokiej rozpoznawalności, popularności i dużemu zaufaniu społecznemu jesteśmy doskonałym miejscem do promocji i reklamy firm i usług. Zapytaj o ofertę i nasze możliwości:

media@fundacja-reakcja.pl