Szkolenia i doradztwo

Swoimi umiejętnościami dzielimy się z innymi. W naszej działalności staramy się podnosić jakość debaty publicznej, stąd też nasze częste spotkania np. z młodzieżą i szkolenia z zakresu wystąpień publicznych, pracą przed kamerą czy po prostu swobodnej, efektywnej komunikacji.

Świadczenia z zakresu wystąpień publicznych, skutecznej promocji w mediach i socialmediach , autoprezentacji, mowy ciała czy dobrych relacji interpersonalnych prowadzimy również dla osób publicznych, ludzi początkujących w biznesie czy polityków.

Podstawową zasadą, którą kierujemy się w naszej działalności, ale i którą doradzamy jako podstawę naszym klientom jest nasze motto „jeśli z gorszej pozycji chcesz wyprzedzić innych, nigdy ich nie naśladuj, wybierz własną drogę”. Dlatego do każdego zlecenia i każdej osoby podchodzimy indywidualnie, nie stosujemy znanych szablonów pijarowych, każdego człowieka i jego sytuację analizujemy od podstaw, dobierając narzędzia konkretnie na tę okoliczność. Robimy to skutecznie. O czym wiele osób już się przekonało.

My nie kreujemy wizerunku, my go wzmacniamy. Stawiamy na wiarygodność. W każdym człowieku, produkcie czy usłudze odnajdujemy jego prawdziwą i indywidualną wartość. Dobrze dobranymi narzędziami i metodami tę wartość wzmacniamy, eksponujemy odbiorcom. Dzięki temu powstaje mocny, ale przede wszystkim wiarygodny wizerunek, który wzbudza zaufanie.