Reklama

Telewizja i portal informacyjny to idealne połączenie dwóch narzędzi reklamowych. Dzięki temu zapewniamy dotarcie do szerokiej grupy odbiorców w różnym wieku.

Telewizję Kalisz w tradycyjnym wymiarze czyli w sieci kablowej Multimedia Polska oglądają głównie osoby w wieku 45+ i Seniorzy. Portal faktykaliskie.pl najwięcej odbiorców ma natomiast w przedziale wiekowym 18- 45+. Dzięki połączeniu obu marek zasięgiem obejmujemy szerokie spektrum społeczne, a najlepszy efekt reklamowy uzyskujemy łącząc dwa formaty reklamowe: reklamę w internecie (np. artykuł sponsorowany) i spot telewizyjny.

Naszym klientom oferujemy bogate możliwości reklamy i promocji: od prostych banerów reklamowych na faktykaliskie.pl, przez produkcję i emisję spotów w telewizji i internecie, po współpracę przy akcjach społecznych czy stałe partnerstwo z Fundacją Reakcja.

Z naszych usług reklamowych korzystają duże korporacje, ogólnopolskie domy mediowe, ale też rodzime firmy z renomą na rynku lub takie, które dopiero rynek chcą podbić. Oferujemy kompletną obsługę, od doradztwa, przez produkcję grafik, identyfikacji wizualnej i spotów reklamowych.

PRZYKŁADOWE SPOTY REKLAMOWE I PROMOCYJNE

Skontaktuj się z nami!